Termeni ╚Öi condi╚Ťii

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

Utilizarea acestui site implica acceptarea implicita si integrala a termenilor si conditiilor de utilizare descrise in continuare. In cazul neacceptarii termenilor si conditiilor de utilizare, nu utilizati site-ul curent.

Prin vizionarea oric─ârei pagini de internet de pe site-ul┬áhttps://www.sarmiscolumna.ro/┬ádeclara╚Ťi c─â sunte╚Ťi de acord cu faptul c─â toate informa╚Ťiile ╚Öi specifica╚Ťiile serviciilor prezentate nu reprezint─â oferte ferme din partea SARMISCOLUMNA, fiind informa╚Ťii orientative care vor putea fi modificate / adaptate ├«n orice moment in func╚Ťie de interesele sale, f─âr─â ├«n╚Ötiin╚Ťarea prealabil─â. De asemenea, accepta╚Ťi faptul c─â SARMISCOLUMNA nu poate fi ╚Ťinut─â responsabil─â ├«n urma schimb─ârilor intervenite ├«n orice moment pe siteul┬áhttps://www.sarmiscolumna.ro/┬á. Pentru o informare complet─â asupra produselor ╚Öi serviciilor noastre, v─â rug─âm s─â v─â adresa╚Ťi echipei noastre,┬á├«n pagina de contact.

1. Limitarea r─âspunderii

Acest website a fost creat ╚Öi este actualizat cu cea mai mare grij─â, av├ónd caracter informativ. SARMISCOLUMNA nu poate fi ╚Ťinut─â responsabil─â ├«n cazul unor eventuale erori ap─ârute ├«n con╚Ťinutul site-ului. SARMISCOLUMNA are dreptul de a schimba, actualiza, restric╚Ťiona accesul la o parte din con╚Ťinut sau ├«nchide acest website ├«n orice moment, far─â a avea obliga╚Ťia de a notifica ├«n prealabil.

Acest site contine link-uri catre alte site-uri. SARMISCOLUMNA nu are nici o contribu╚Ťie sau influen╚Ť─â asupra design-ului ╚Öi con╚Ťinutului acestor site-uri; de aceea, SARMISCOLUMNA nu poate fi ╚Ťinut─â responsabil─â pentru con╚Ťinutul informativ sau grafic al acestor pagini. Link-urile c─âtre alte site-uri au rol informativ.

Utilizarea site-ului nostru nu se constituie ├«ntr-o obliga╚Ťie contractual─â ├«ntre utilizator ╚Öi SARMISCOLUMNA. Informa╚Ťia con╚Ťinut─â ├«n acest site are ca scop doar prezentarea produselor ╚Öi serviciilor noastre c─âtre vizitatorii interesa╚Ťi de acestea. Nu ne asum─âm nicio responsabilitate pentru deciziile pe care le ia o persoan─â numai pe baza informa╚Ťiilor con╚Ťinute ├«n site, pentru c─â acesta nu poate ├«nlocui recomand─ârile individuale care se fac de la caz la caz.

2. Copyright (drepturi de autor)

├Äntregul con╚Ťinut al site-ului SARMISCOLUMNA, text ╚Öi imagini, este protejat de copyright. Orice tip de utilizare a informa╚Ťiilor din acest site (reproducere, editare, traducere, procesare sau stocare de con╚Ťinut ├«n baze de date sau alte medii electronice) ├«n afara de ceea ce este admis ├«n legisla╚Ťia ├«n vigoare referitoare la drepturile de autor, este permis numai cu acordul prealabil, ├«n scris, al SARMISCOLUMNA.

F─âr─â acordul SARMISCOLUMNA este interzis─â folosirea ├«n scop comercial a con╚Ťinutului site-ului, transferul, introducerea, modificarea sau ╚Ötergerea datelor con╚Ťinute ori restric╚Ťionarea accesului la aceste date. Nerespectarea acestor condi╚Ťii atrage r─âspunderea ├«n conformitate cu prevederile legii nr. 8/1996.

3. Protec╚Ťia datelor

SARMISCOLUMNA ├«n calitate de autor, proprietar, administrator al┬áhttps://www.sarmiscolumna.ro/┬árespect─â caracterul privat ┼či securitatea prelucr─ârii datelor cu caracter personal, ale fiecarei persoane care viziteaz─â acest website.

├Än conformitate cu dispozi┼úiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European ┼či al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protec┼úia persoanelor fizice ├«n ceea ce prive┼čte prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či privind libera circula┼úie a acestor date ┼či de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protec┼úia datelor), SARMISCOLUMNA are obliga┼úia de a prelucra ├«n condi┼úii de siguran┼ú─â ┼či numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furniza┼úi despre dumneavoastr─â.

Ce date prelucr─âm prin intermediul acestui website.

Datele pe care noi le prelucrăm sunt datele pe care în mod voluntar ni le trasmiteţi prin intermediul formularului de contact, al formularului de cerere de ofertă de servicii și prin formularul pentru comentariile de pe blog.

Date transmise involuntar, atunci c├ónd interac┼úionezi cu website-ul nostru: Adresa IP ÔÇô atunci c├ónd vizitezi site-ul nostru, adresa IP este ├«nregistrata. NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica sau pentru a fi folosit─â ├«n alte scopuri. Sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare ╚Öi alte informa╚Ťii despre modul ├«n care ai interac╚Ťionat cu site-ul. Putem colecta aceste informa╚Ťii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii de similare.

Care este scopul pentru care colect─âm datele tale

Colect─âm, numele ┼či prenumele, precum ┼či adresa de email atunci c├ónd completezi formularul de contact sau c├ónd adaugi un comentariu la un articol. Aceste date ne sunt utile pentru c─â numai a┼ča putem s─â ├«┼úi r─âspundem solicit─ârilor ┼či comentariilor. Putem s─â folosim datele tale ├«n scop de marketing, ├«ns─â numai ├«n situa╚Ťia ├«n care ╚Ťi-ai dat consim┼ú─âm├óntul ├«n prealabil.

Alte scopuri pentru care prelucr─âm datele tale sunt:
ÔÇô pentru a ne ap─âra ├«mpotriva atacurilor cibernetice;
ÔÇô pentru ├«mbun─ât─â┼úi navigarea pe site ┼či serviciile pe care le oferim.

Perioada de retenţie a datelor
Stoc─âm datele cu caracter personal doar pe perioada necesar─â ├«ndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizit─â pe site sau ultima interac╚Ťiune cu noi. ├Än cazul ├«n care ti-am emis o factura, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

Mai multe detalii privind colectarea ╚Öi utilizarea datelor cu caracter personal v─â prezent─âm ├«n pagina┬áPolitica de cookies ╚Öi confiden╚Ťialitate.

4. Jurisdic╚Ťie. Se aplic─â legile ├«n vigoare ├«n Rom├ónia.

SARMISCOLUMNA ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a schimba con╚Ťinutul ╚Öi condi╚Ťiile de folosire a site-ului. Noile condi╚Ťii devin aplicabile din momentul ├«n care au fost f─âcute publice prin ├«nscrierea lor pe website.

Meniu