Situatii de Urgenta

Obținere AVIZ și AUTORIZAȚIE de Securitate la Incendiu (ISU) precum și Constituire Serviciu Privat Pentru Situații de Urgență (SPSU)

Experiența Sarmis Columna Consult este dată de personalul calificat și pregătirea de specialitate în domeniul Situațiilor de Urgență. Începând cu anul 2007 am realizat peste 450 de dosare de avizare/autorizare pentru securitate la incendiu din absolut toate domeniile de activitate ale economiei și industriei din România. Rata de succes este de 100% politica firmei noastre fiind derularea contractului până la atingerea obiectivului indiferent de cât durează sau câte redepuneri sunt necesare.

citeste mai mult…

Sanatatea si Securitatea Muncii

Sanatatea si securitatea muncii reprezinta prerogative locale, dar si la nivelul Uniunii Europene, care trebuie satisfacute din punctul de vedere al implementarii in cadrul institutiilor. Acestea se bazeaza pe fundamente administrative, dar si pe masuri de protectie care trebuie verificate periodic pentru a se observa concordanta cu standardele, si astfel inlaturandu-se situatiile negative care pot conduce la producerea de accidente de munca sau calamitati.

citeste mai mult…

Sarmis-Columna LOGO

Experiența Sarmis Columna Consult în domeniul situațiilor de urgență de peste 15 ani se materializează în rata de succes de 100% privind obținerea avizului sau autorizației de securitate la incendiu prin realizarea Scenariului de Securitate la Incendiu, verificarea proiectelor de către expert autorizat ISU, proiectarea instalațiilor cu rol PSI și a planurilor de arhitectură. Odată semnat contractul rămânem alături de clientul nostru până la finalizarea proiectului.

Din domeniul nostru de activitate menționăm și realizarea Planului de Intervenție pentru agenții economici, înființarea de Servicii Private pentru Situații de Urgență, avizarea Sectoarelor de Competență a acestora și nu în ultimul rând instruirea personalului și conceperea Actelor de Autoritate pentru Situații de Urgență.

citeste mai mult…

sarmis columna invatamant

Sarmis Columna Training reprezintă o poveste de succes, si totodată un domeniu de vârf, anume educația pentru adulți, acreditată de Ministerul Educației Naționale, Autoritatea Națională pentru Calificări și Inspectoratul General Pentru Situații de Urgență, în care ne-am dovedit expertiza și în care investim în mod constant pentru a fi siguri că ocupațiile Servant Pompier și Cadru Tehnic PSI sunt prestate la cel mai ridicat nivel de calitate.

Mereu adaptați la actualitate, cursurile noastre au o componentă teoretică, susținută online, precum și una practică, în care participanții aplică elementele învățate și capătă experiența necesară desfășurării activităților specifice în cadrul locurilor de muncă pentru care se autoperfecționează. Cei peste 3500 de cursanți care au absolvit programele de formare reprezintă pentru noi satisfacția lucrului bine făcut.

citeste mai mult…

Din dorința de a veni în sprijinul clienților noștri și implicit a forțelor de intervenție în cazul situațiilor de urgență, am conceput o linie de echipamente de protecție de tip NOMEX pentru Servanți Pompieri și aparate de respirat autonome pentru membri Serviciilor Private pentru Situații de Urgență.

Echipamentele întrunesc toate criteriile de performanță solicitate de legislația în vigoare precum și proprietățile tehnice de ignifugare, impermeabilitate, șocuri mecanice, abraziune și izolare termică, folosindu-se materiale precum aramid, carbon compozit, etc. Ca si element unic de inovație în domeniu, am realizat un sistem (ICE) prin care echipamentele conțin informații digitale accesibile personalului medical pentru situația în care Servantul Pompier suferă un accident și este necesară intervenția ambulanței.

citeste mai mult…

Servicii Sarmis Columna Consult

Consultanță Situații de Urgență

Prin experiența noastră profesională vă sprijinim să funcționați în condiții de legalitate și siguranță prin posibilitatea întocmirii următoarelor documente:

 • Obținere AVIZ sau AUTORIZAȚIE de Securitate la Incendiu ISU
 • Avizarea sectorului de competență pentru SPSU
 • Constituirea Serviciului Privat pentru Situații de Urgență
 • Identificarea, evaluarea, controlul riscului de incendiu, concluzii si recomandari pentru diminuarea acestuia; (Evaluarea riscului la incendiu)
 • Acte de autoritate privind organizarea apărării împotriva incendiilor;
 • Planul de intervenție in caz de incendiu;
 • Planul de acoperire a riscurilor pentru situații de urgență;
 • Scenariul de securitate la incendiu;
 • Expertiza tehnică privind îndeplinirea cerinței ”C” de securitate la incendiu
 • Referatul verificatorului de proiect privind cerința ”C” de securitate la incendiu
 • Fisa obiectivului;
 • Planuri de evacuare;
 • Instructajul periodic al angajaților;
 • Instructaj introductiv general la angajare;

Consultanta pentru Sanatatea si Securitatea Muncii

 • Intocmirea documentatiei privind respectarea normelor de securitate si sanatate in munca;
 • Elaborarea planului de prevenire si protectie privind securitatea si sanatatea in munca;
 • Evaluarea riscurilor de accidentari si imbolnaviri profesionale;
 • Elaborarea de instructiuni proprii;
 • Instruirea periodica a personalului;

Luati legatura cu un consultant la (+40) 721.226.952 sau prin Email la office@sarmiscolumna.ro

Ce ne recomanda:

Autorizatii ANC

Acreditarile cursurilor noastre sunt oferite de catre ANC, certificatele de absolvire oferite cursantilor fiind valabile pe intregul teritoriu al Romaniei.

Certificat de Abilitare ITM

Standardele ridicate de profesionalism sunt confirmate prin certificatul de abilitare eliberat de catre Inspectoratul Teritorial de Munca.

Brevet Pompier Specialist

Eliberat de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, ca atestare a peste 30 de ani de experienta in domeniul situatiilor de urgenta.

Certificare ISO 9001-2008

Instruirea personalului, activitatile profesionale, stiintifice si tehnice privind situatiile de urgenta sunt realizate conform standardelor europene in vigoare.

Avize IGSU

Programa de invatamant a Sarmis Columna Consult este avizata IGSU, la fel ca si formatorii care ne reprezinta.

Autorizatie IGSU Evaluator

Conform Ordinului MAI nr. 210/21.05.2007, Sarmis Columna Consult este autorizata sa identifice, evalueze si controleze riscurile de incendiu.

curs-formare-profesionala-teorie

Clientii care ne-au aratat increderea lor

Meniu