Sarmis Columna Training reprezinta o poveste de succes, si totodata un domeniu de varf, si anume educatia pentru adulti, in care ne-am dovedit expertiza si in care investim in mod constant pentru a fi siguri ca reprezentam un partener de dialog si de formare profesionala optim pentru nevoile institutiilor și agenților economici.

Expertiza Sarmis Columna Training este dovedita de acreditarile curente de care compania noastra beneficiaza, printre care amintim atestările de la: Ministerul Educatiei Nationale, ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari), ISU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta), precum si ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca).

formare-profesionala

Cursurile acreditate ANC oferite de Sarmis Columna Training sunt:

Servant Pompier
Cadru Tehnic cu Atributii in domeniul Prevenirii si Stingerii Incendiilor
Specialist in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca
Inspector in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca
Servant Pompier

Curs Perfectionare, Cod COR – 541104.

Cadru Tehnic cu Atributii in domeniul Prevenirii si Stingerii Incendiilor

Curs Perfectionare,Cod COR – 12345

Specialist in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca

Curs Perfectionare 80 ore,Cod COR – 226302

Inspector in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca

Curs Perfectionare 40 ore,Cod COR – 325723

  • Posibilitatea de plata in 2 rate.
  • “ C.O.R ” – Clasificarea Ocupatiilor din Romania;
  • La absolvire, cursantii vor primi certificate de absolvire acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Acestea vor fi insotite de un certificat descriptiv mentionand competentele dobandite in cadrul cursului. Aceste certificate se pot opera in cartea de munca si sunt recunoscute international prin aplicarea Apostilei de la Haga;

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul:

Curs *

Datele tale personale, aşa cum sunt ele colectate mai sus, vor fi utilizate numai pentru a răspunde solicitărilor tale. Nu vom folosi datele în alte scopuri şi nu le vom transfera niciunui terţ. Mulțumim!

Participarea la cursurile organizate de noi inseamna:

Valoare

Valoare adaugata in resurse umane pentru institutia dumneavoastra;

Acoperire

Acoperire nationala printr-o retea de formatori care adera la valorile si normele Sarmis Columna Consult

Varietate

Cursuri acreditate intr-o varietate de formate concepute astfel incat sa corespunda nevoilor de formare profesionala din interiorul institutiei dumneavoastra.

Comunicare

Comunicare administrativa pe durata tuturor etapelor de formare profesionala si sprijin post-livrare a serviciilor pentru o implementare optima in cadrul institutiei dumneavoastra.

Standarde

Respectarea tuturor normelor curente si standardelor profesionale relevante pentru domeniul de activitate care face obiectul pregatirii profesionale;

Meniu